Video

Microsoft UK je izbral SMART-ove rešitve. Preverite zakaj ter katere koristi so jim prinesle izbrane rešitve.
Marketinške strategije otročje enostavno s sodelavci iz celega sveta.
Ne izgubljajte časa z zbiranjem zapiskov po sestanku. Z interaktivno tablo SMART Board 885ix in programsko opremo SMART Notebook naredite to v nekaj sekundah.
Sestanki z uporabo več interaktivnih zaslonov in table hkrati – idealno za izobraževanja in konferenčne sestanke na daljavo

Poslovni prodajni program za podjetja in organizacije »Poslovna produktivnost«: Inovativne tehnološke rešitve, ki bodo spremenile vaš način dela na bolje

V sodelovanju z nekaterimi vodilnimi tehnološkimi inovatorji v svetovnem merilu in podjetjem Steljes, je Svarog oblikoval poslovni program za podjetja in organizacije »Poslovna produktivnost«, ki vam bo pomagal, da spremenite vaš način dela ter dosežete dejanske in trajne koristi.

Serija se usmerja k petim ključnim področjem, ki jih podjetja želijo izboljšati in jim povečati učinkovitost: sestanki, video in podatkovne konference, delovni prostor in fleksibilno delo, izobraževanje ter marketing in komunikacije.

Ustrezne tehnološke rešitve, ki podpirajo komunikacijo in sodelovanje v sobah za sestanke, prostorih za izobraževanje in na delovnih mestih, lahko omogočijo hitrejše odločanje, izboljšajo produktivnost, skrajšajo čas do prihoda na trg, zmanjšajo ogljični odtis, izboljšajo sodelovanje in timsko delo ter zagotovijo večjo angažiranost zaposlenih na vseh nivojih.

Ne glede na to, ali gre za kadrovsko službo, ki razvija in izobražuje zaposlene v podjetju, projektno skupino, ki želi doseči boljše sodelovanje, marketinško skupino, ki želi izboljšati interno komunikacijo ali za vodilnega menedžerja, ki poskuša povečati učinkovitost poslovanja – podjetje Svarog ponuja rešitve, orodja in izdelke, ki jih potrebujete. 

CASE STUDY

Razlagova 22 SI-2000 Maribor

T: +386(0)2 228 24 56    F: +386(0)2 228 24 57    E: info@svarog.si

Prijava uporabnika

Ste pozabili geslo?
Nov uporabnik

Registracija novega uporabnika