Kako opravite nakup?
Za izvedbo nakupa preko spletne trgovine morate biti prijavljen uporabnik. Če za prijavo še nimate uporabniškega imena in gesla, se lahko prijavite na povezavi Registracija ali gumbu Prijava, v kolikor se nahajate na predstavitveni strani izdelka. S pritiskom na gumb Dodaj v košarico, dodate izbran artikel v košarico. V košarici imate vpogled v izbrane artikle, z gumbom Vrni na prejšnji produkt se vrnete na zadnji produkt, ki ste ga gledali. Po izvedeni izbiri artiklov kliknete na gumb Poizvedba, ki se nahaja v sklopu nakupovalne košarice. Prične se postopek za potrditev naročila. Po izpeljanem postopku boste na vaš E-mail prejeli predračun. Vse cene so vidne samo registriranim uporabnikom.

Iskanje artiklov
Če artikel ali vsebino že poznate, oz. točno veste kaj želite, lahko naziv ali samo del naziva artikla ali iskalnega niza vpišete v iskalno okno desno zgoraj in kliknite na gumb "Najdi". Tako boste najhitreje našli iskan artikel.

Arhiv naročil
Vsa naročila in podatki so hranjeni v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Naročnik lahko vsa svoja naročila pregleduje po prijavi v meniju Vaš profil (desno zgoraj) s klikom na Prikaži naročila.

Dobavni rok in dostava
Dostava se vrši s paketno dostavo na naslov naročnika. Naročeno blago bo dostavljeno v najkrajšem možnem času, predvidoma v 3-4 delovnih dneh. Če katerega od naročenih artiklov ni na zalogi, bo pošiljka poslana v najkrajšem možnem času; dne, ko bodo artikli na zalogi. Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme.

Vračilo blaga
Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail info@svarog.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Stroški dostave
V primeru, da znesek nakupa znaša nad 150,00 EUR krije strošek poštnine SVAROG informacijske tehnologije d.o.o.. V kolikor je znesek nakupa manjši od 150,00 EUR vam pri nakupu zraven zaračunamo poštnino v višini 3,00 EUR.

Načini plačila
Trenutno sta edina možna načina plačila plačilo po predračunu, plačilo po povzetju ali po predhodnem dogovoru. Pri plačilu po predračunu prosimo, da pod opombe pripišete, da želite plačati po predračunu ali pa samo zaprosite za predračun. Pri plačilu po povzetju poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu ob prevzemu paketa izročite gotovino in pošta bo za vas opravila plačilo. Pošti Slovenije plačate provizijo za plačilo s posebno položnico po njihovem veljavnem ceniku.

Razlagova 22 SI-2000 Maribor

T: +386(0)2 228 24 56    F: +386(0)2 228 24 57    E: info@svarog.si

Prijava uporabnika

Ste pozabili geslo?
Nov uporabnik

Registracija novega uporabnika