O Svarogu

Svarog sestavlja skupina različnih strokovnjakov, kar omogoča združevanje široke palete rešitev, ki jih ponujata spletni medij in izobraževalni proces. Ustvarjalni in strokovno podkovani sodelavci, z znanjem, ambicioznostjo in predanostjo, ustvarjajo številne projekte in rešitve, ki vam olajšajo poslovanje in izobraževanje v nemirnem okolju vsakdanjika. 

Podjetje se ukvarja z različnimi dejavnostmi, ki obsegajo jezikovna izobraževanja, razvoj digitalnih izobraževalnih vsebin, spletnih rešitev in prodajo IKT opreme za šole in podjetja:

• izdelava izobraževalnih vsebin (e-izobraževanje),
• razvoj tehnologij za digitalne izobraževalne vsebine,
• izobraževanja za izdelavo in uporabo digitalnih učnih gradiv,
• distribucija IKT opreme za šole in podjetja,
• prodaja IKT opreme za šole in podjetja,
• razvoj spletnih rešitev,
• jezikovna izobraževanja.


Oddelek izobraževalnih vsebin se ukvarja z izdelavo izobraževalnih zgoščenk in v zadnjem času predvsem z izdelavo vsebin, ki omogočajo izobraževanje preko interneta (e-izobraževanje). Med koristniki storitev oddelka je več kot 350 osnovnih in srednjih šol, tesno pa sodeluje tudi z Univerzo v Mariboru pri razvoju študija na daljavo. Izdelek oddelka je tudi izobraževalni portal www.svarog.org, ki ga mesečno obišče približno 70.000 obiskovalcev. V zadnjih nekaj letih pa je SVAROG aktiven tudi pri razvoju tehnologij za izdelavo digitalnih učnih gradiv, in sicer v sodelovanju z založbama Mladinska knjiga in Tangram.

Oddelek za distribucijo in prodajo IKT opreme za šole in podjetja je zadolžen za distribucijo in prodajo IKT opreme za šole in podjetja priznanih proizvajalcev med katere sodijo SMART Technologies, BenQ, Viewsonic, Steljes, SMART Metals, Samsung. V sklopu oddelka se tudi izvajajo izobraževanja  za uporabo prodajnih artiklov, uporabe programske opreme in izdelavo učnih digitalnih gradiv.  Z izdelki SMART Technologies podjetje SVAROG sodi v sam vrh slovenskih prodajalcev, ki opremljajo šole in podjetja z interaktivnimi tablami SMART Board. S širjenjem distribucije v države nekdanje Jugoslavije pa Svarog postaja tudi vodilni distributer IKT opreme za šole in podjetja v državah na Balkanskem polotoku.

Oddelek za pripravo spletnih in multimedijskih rešitev je specializiran za izdelavo spletnih in multimedijskih aplikacij. Za potrebe naročnikov oddelek izdeluje spletne strani in razvija spletne aplikacije za različne potrebe in dejavnosti. Poslovni proces vključuje načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje spletnih projektov od marketinške zasnove do oblikovalske in tehnične izvedbe, ki ji sledi podpora pri uvajanju spletnega projekta.

Oddelek jezikovnega izobraževanja, ki deluje pod blagovno znamko Hiša jezikov, se ukvarja z jezikovnimi tečaji za odrasle in otroke, organizira specializirana jezikovna izobraževanja v podjetjih, izvaja poletno šolo Summer Camp na priznanih turističnih točkah Slovenije, nudi pa tudi prevajalske storitve. 

Osnovni podatki:

SVAROG informacijske tehnologije d.o.o.
Ulica Planinčevih 24
SI-2204 Miklavž na Dravskem polju
 
Id. za DDV: SI10097953
MŠ: 3302644
 
Poslovna enota Maribor
Razlagova ulica 22
SI-2000 Maribor
 
Telefon: +386 2 228 24 56
Telefaks: +386 2 228 24 57
SVAROG - izobraževalni zavod
Ulica Planinčevih 24
SI-2204 Miklavž na Dravskem polju
 
Id. za DDV: SI31265626
MŠ: 1563629
 
Poslovna enota Maribor
Razlagova ulica 22
SI-2000 Maribor
 
Telefon: +386 2 228 24 56
Telefaks: +386 2 228 24 57

Razlagova 22 SI-2000 Maribor

T: +386(0)2 228 24 56    F: +386(0)2 228 24 57    E: info@svarog.si

Prijava uporabnika

Ste pozabili geslo?
Nov uporabnik

Registracija novega uporabnika